Grammer Koltuk Sistemleri A.Ş ile Uludağ Üniversitesi arasında işbirliği

Üniversite-sanayi işbirliği kapsamında Grammer Koltuk Sistemleri A.Ş, Uludağ Üniversitesi ile iyi niyet protokolüne imza attı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Haziran 2012 18:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İmzalanan protokol ile üniversitede eğitim gören öğrenciler ortak işbirliği projelerinde görev alabilecek.

Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamil Dilek ile Grammer Koltuk Sistemleri A.Ş Genel Müdürü Tuna Arıcı tarafından imzalanan protokole göre, iki kurum çeşitli projelerde işbirliğinin yanı sıra eğitim amacıyla da bir araya gelecek. Uludağ Üniversitesi'nde öğrenim gören önlisans, lisans ve lisansüstü öğrencileri, süresi 6 ay ile 1 yıl arasında değişebilen ortak işbirliği projelerinde görev alabilecek, staj yapabilecek. Grammer, ayrıca, sanayideki deneyimlerini Uludağ Üniversitesi öğrencileri ile belirli dönemlerde paylaşacak.

?BURSA POTANSİYELİNİN SANAYİYE KATTIĞI İVMENİN FARKINDAYIZ?

Ar-Ge ve proje destek bazında Grammer'in, Avrupa'da olduğu gibi Türkiye'de de pek çok üniversite ile işbirliği halinde olduklarını hatırlatan Grammer Genel Müdürü Arıncı, ?Üretim yaptığımız şehrin üniversitesinin öneminin farkındayız. Uludağ Üniversitesi ile birçok projede dirsek temasındaydık. İyi niyet protokolü ile bu temaslarımızı pekiştirmiş olduk.? dedi.

?ÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞBİRLİĞİNE ALTINCI HALKA EKLENDİ?

Grammer'in üniversite-sanayi işbirliği konusunda Uludağ Üniversitesi'ne gösterdiği yakınlığın memnuniyet verici olduğunun altını çizen U.Ü Rektörü Prof. Dr. Kamil Dilek ise ?Grammer ile imzalamış olduğumuz bu protokol ile sanayi-üniversite işbirliği çalışmalarımıza altıncı halkayı eklemiş olduk. Kentimizde üretim gerçekleştiren ve istihdama katkı sağlayan önemli firmalardan biri olan Grammer'in bu yaklaşımı bizleri son derece mutlu etti.? şeklinde konuştu.

İyi niyet protokolü sonrası, Uludağ Üniversitesi'nden gelen misafirlerine üretim bölümlerini gezdiren Arıncı, Grammer'in fabrika içi üretim sistemini anlatarak konukları bilgilendirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber